Advanced Skincare Treatments

Even heerlijk ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf dan een bijzonder relax moment en trakteer jezelf op één van de ontspannende behandelingen waarin maximale huidverbetering centraal staat. Kom in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, horen, ruiken & proeven.
Cenzaa Discovery Treatment ± 60 min € 79.95
Dit is een eenmalig te boeken kennismakingsbehandeling bij Instituut Esthé waarbij u de producten van Cenzaa gaat ervaren. Na afloop van deze behandeling ontvangt u een box met Cenzaa miniaturen afgestemd op uw huidtype.
Cenzaa Acne Clearify ± 45 min € 39.95
De Cenzaa Clearifying behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Clearifying behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.
Cenzaa Impressions ± 60 min € 45.95
Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft. Tijdens deze behandeling krijgt u een impressie van het Cenzaa concept. Deze behandeling wordt speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.
De behandeling bestaat uit:
Intake gesprek – huidscan met de Observ – geurreis met de door u gekozen geur – nek en schouder massage – dubbele reiniging – diepte reiniging – verwijderen van onzuiverheden – korte bindweefselmassage – diverse powers afgestemd op uw huidtype – shiatsu drukpunt massage – masker – dag/nacht verzorging
Cenzaa Moments ±90 min € 69.95
Een heerlijk ontspannende behandeling van 90 minuten waarbij we ons niet alleen richten op het gezicht maar ook de armen, decolleté, nek en schouders in de watten worden gelegd. Deze behandeling is de ultieme combinatie tussen een luxe wellness ervaring met cosmedische huidverbeterende producten.
Cenzaa Seasons ±100 min € 79,95
ieder halfjaar ontwikkeld Cenzaa een nieuwe behandeling met unieke massages en Limited Edition producten. Hou de “nieuws” pagina in de gaten voor de nieuwste Cenzaa Seasons behandeling.
De behandeling bestaat uit:
Intake gesprek – huidscan met de Observ – geurreis met de door u gekozen geur – nek en schouder massage – dubbele reiniging – diepte reiniging – zuiverend en doorbloeding masker – hoofdhuidmassage –  verwijderen van onzuiverheden –  bindweefselmassage – diverse powers afgestemd op uw huidtype – shiatsu drukpunt massage – masker –  Lomi Lomi massage van de armen – dag/nacht verzorging

Cenzaa Therapeutic Treatments

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen de eerste rimpeltjes of heeft u last van acne, couperose of ontsierende pigmentvlekken? Met de Cenzaa Therapeutic Treatments werken we met therapeutische bindweefselmassages, verschillende fruitzuren en de revolutionaire Dermapen 4.
Al uw huidproblemen worden effectief aangepakt.
Cenzaa Bindweefselmassage ± 30 min € 30.00
Cenzaa Therapeutic Bindweefselmassage is de ultieme manuele behandeling tegen huidveroudering. Door de intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe. In combinatie met bijzondere therapeutische werkstoffen van Cenzaa is het de manier om rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, mond, hals en decolleté te lijf te gaan.
Cenzaa Dermapeel ± 30 min € 30.00
Een behandeling gericht op huidverbetering en het vertragen en tegengaan van huidveroudering. Om uw huid te voorzien van de juiste producten worden alle huidzones in kaart te gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de milde, antibacteriële eigenschappen is deze behandeling uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid. Oneffenheden verdwijnen en uw huidconditie verbetert.
Glycol Therapy zorgt voor een gezonde, stralende huid. Huidproblemen zoals: acne, littekens, rimpelvorming en pigmentatie problematiek zijn uitermate geschikt voor deze intensieve fruitzuurbehandeling! De Cenzaa Glycol Therapy zorgt ervoor dat het beoogde probleem systematisch verbeterd zal worden.
Cenzaa Skin Energy Therapy ± 45 min € 45.00
Deze behandeling is de ultieme combinatie tussen de Bindweefselmasage behandeling en de Dermapeel behandeling.  Skin Energy behandelingen zijn exclusief ontwikkeld voor de intensieve huidverbeteringen. De combinatie van Alfa Hydroxy zuren en Bindweefselmassage maakt deze behandeling uniek! Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht worden aangepakt met de Skin Energy Therapy. De vette, onzuivere of gevoelige huid, rimpels of verdikte vale huiden zijn indicaties voor de Skin Energy Therapy.
Cenzaa Hyaluron Therapy ± 90 min € 69.95
De ultieme Cross-over behandeling tussen de Cenzaa Advanced Skincare Treatments en de Therapeutic Treatments. Er wordt tijdens deze behandeling een mooie combinatie gemaakt van diverse wellness/ massage onderdelen in combinatie met de cosmedische huidverbetering die tijdens de Therapeutic Treatments naar boven komt. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de (extreem) droge, doffe, vermoeide huiden en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.
Cenzaa Botuline Look ± 100 min € 85.95
De behandeling voor een stralende oogopslag! Laat uw huid en ogen weer stralen van geluk met deze bijzondere therapeutische ervaring! De Cenzaa geurreis, met haar heerlijke geuraroma’s, neemt u mee in een behandeling waar huid- en oogcontour-verbetering het doel is. Het gebruik van therapeutische ingrediënten zal de strijd met rimpeltjes aangaan en uw huid haar glans weer teruggeven. Hoogwaardige werkstoffen in combinatie met een stimulerende bindweefselmasssage en een uiterst werkzaam Botuline Look masker zorgen voor een ‘oogverblindend’ resultaat.
Cenzaa Botuline Face ± 120 min € 95.95
Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift! Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. U wordt meegenomen op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Door de totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!
Cenzaa Microneedling Dermapen 4 ± 45 min € 95.00