DERMAPEN DERMACEUTICALS ™

F26BF297-A08E-4764-ABC1-287A85B8DDAD

De Dermapen Dermaceutical producten zijn ontwikkeld over meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doktoren en artsen van over de hele wereld. De DP Dermaceuticals onderscheiden zich van andere serums en producten door hun kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa. Hierdoor kunnen de producten optimaal door de huid opgenomen worden. Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van bijvoorbeeld hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, maar helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid. Hierdoor wordt alleen de bovenste dode huidlaag gevoed maar bereikt u geen echte huidverbetering.

Er zijn verschillende groottes van moleculen in de verschillende DP Dermaceuticals producten die ieder een specifieke functie hebben. Hierdoor kunnen wij heel doelgericht een specifiek huidprobleem aanpakken en verbeteren.

De Dermapen Dermaceuticals zijn speciaal ontwikkeld om ter voorbereiding, tijdens en direct na behandeling met de Dermapen 4 te gebruiken. Het DP Dermaceuticals systeem maakt gebruik van het gepatendeerde Hylafuse complex. Dit transportsysteem zorgt voor een maximale infusie van biologische actieve ingrediënten en optimale hydratatie van de huid. Dit ondersteunt snel, effect en natuurlijk wondherstel na microneedling met de Dermapen 4.

HYLAFUSE COMPLEX

Dermapen heeft het Hylafuse Complex ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande artsen en dermatologen. Deze nieuwe vorm van hyaluronzuur activeert een proces waarbij de huid optimaal gehydrateerd blijft. Hierdoor kunnen er resultaten worden behaald die verder gaan dan alleen het huidoppervlak.

Het Hylafuse Complex bestaat o.a. uit 3 verschillende soorten moleculair gewicht van hyaluronzuur, te weten 10kDa, 1600 kDa en 1800 kDa. Elk hebben ze hun eigen specifieke functie.

  • 1800 kDa, kan de huid niet binnendringen en is speciaal ontwikkeld om bovenop het huidoppervlakte te blijven en te dienen als bescherming.
  • 1600 kDa, zorgt voor langere opname van vocht in de huid door de bovenste huidlagen.
  • 10 kDa, zorgt voor hydratatie in de diepere huidlagen en is daarnaast een transportsysteem voor biologisch actieve ingrediënten om de beste resultaten te kunnen bereiken.