IMG_5118ok

Een plek creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en geen “drempel” ervaren. Waar een kopje koffie na een behandeling voor iedereen klaarstaat, waar we een persoonlijke benadering hanteren en waar een volledig op maat gemaakt behandelplan klaarligt voor iedereen na de behandeling. Dat is de salon waar ik voor sta en graag wou neerzetten!

Mijn naam is Diane Rorije en inmiddels run ik al ruim 11 jaar mijn eigen instituut voor huidverbetering, voetverzorging en wellness. In 2010 heb ik mijn opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste afgerond en in 2014 mijn vakdiploma Pedicure. Na het afronden van mijn opleiding ben ik in september 2010 gestart met mijn eigen salon. Hierbij startte ook een zoektocht naar het juiste merk wat ik zou gaan voeren in de salon. Na een periode van proberen, wikken en wegen ben ik uitgekomen bij het merk Cenzaa. Nog steeds sta ik volledig achter dit merk waarbij aandacht voor de natuur, 100% natuurlijke ingrediënten en huidverbeterende cosmeceuticals centraal staan.

Binnen Cenzaa volg ik regelmatig trainingen en cursussen om helemaal up to date te blijven. Zo heb ik mij gespecialiseerd in het geven van huidverbeterende behandelingen op het gebied van rosacea, acne, huidveroudering, littekens en pigmentatieproblematiek. Tevens ben ik gecertificeerd behandelaar van de gepatendeerde Dermapen 4. Hiermee kan ik nog specifieker huidproblemen aanpakken.

In 2019 is de salon verhuisd naar een nieuw pand aan de Zwolseweg in Heerde. Ook heb ik er toen voor gekozen om verder te gaan onder de naam “Instituut Esthé”. Esthé is een afkorting van Estheticienne; wat staat voor schoonheidsspecialiste. Hier is dan ook mijn passie voor dit beroep ontstaan!

Wilt u meer weten over mij, mijn collega’s of de salon dan kunt u altijd geheel vrijblijvend even binnenlopen om kennis te maken!

Tot snel!

Liefs,

Diane Rorije