IMG_5118okMijn Naam is Diane van der Worp – Rorije en inmiddels run ik al ruim 9 jaar mijn eigen schoonheids- & pedicuresalon.

In 2010 heb ik mijn opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste afgerond en in 2014 mijn vakdiploma pedicure.  Na het afronden van mijn opleiding ben ik vrij snel gestart met mijn eigen salon. Het begon met een zoektocht na het juiste merk en na lang proberen, wikken en wegen ben ik uitgekomen bij het merk Cenzaa. Gelukkig was dit een goede match want inmiddels werk ik alweer 6 jaar met dit mooie merk.

Binnen Cenzaa volg ik regelmatig trainingen en cursussen om helemaal up to date te blijven. Zo heb ik mij gespecialiseerd in het geven van huidverbeterende  behandelingen op het gebied van acne, huidveroudering, littekens en pigmentatie problemen. Inmiddels mag ik mij dus ook “Skin Therapist” noemen binnen Cenzaa. Een titel waar ik dan ook erg trots op ben.

Inmiddels ben ik verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Zwolseweg 6 in Heerde en werd het tijd voor een volledige make-over van mijn salon. Waar sta ik voor en wat wil ik uitstralen. Ik heb er voor gekozen om onder de naam “Instituut Esthé” verder te gaan. Esthé is een afkorting van Estheticienne wat staat voor schoonheidsspecialiste. Hier is dan ook mijn passie voor dit beroep ontstaan.

Erg belangrijk vind ik het om een plek te creëren waarin mensen zich op een hun gemak voelen en waar geen “drempel” is om naar binnen te gaan. Dit heeft zich geuit in een moderne salon waarin er tijd wordt gemaakt voor iedere klant. Een geheel behandelplan op maat krijgt dan ook iedere klant na de behandeling mee naar huis.

Wilt u meer weten over mij of de salon dan kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een mail te sturen naar info@instituutesthe.nl of te bellen/ whatsappen naar: 0642416337.