Heeft u er weleens bij stilgestaan dat onze voeten dag in dag uit ons volledige lichaamsgewicht moet dragen? U zult begrijpen dat uw voeten letterlijk en figuurlijk constant onder druk staan.

Helaas kan niet iedereen genieten van mooie verzorgde voeten en voornamelijk gezonde nagels. Schimmelnagels (in de volksmond ook wel kalknagels genoemd) is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig hoeft u zich daarvoor niet meer te schamen dankzij een cosmetische teennagelcorrectie uitgevoerd met de producten van LCN Wilde Pedique.

LCN Wilde Pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden. De producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling bevatten het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Tevens bevatten de producten het ingrediënt zilver, dit heeft een anti bacteriële werking en ondersteunt de anti – schimmel componenten die aan dit product zijn toegevoegd.

Dankzij deze producten kunnen wij nagels herstellen die verkleurd, verdikt of zelfs zijn afgebroken door toedoen van een schimmel of trauma.

Nagelreparatie grote teen                        €15,00
Nagelreparatie overige kleine tenen      €5,00

wilde pedique