Harsen lichaam
Onderbenen € 20,00
Boven + onderbenen € 35,00
Armen € 20.00
Oksels € 20.00
 Hawaiian Feelings  ±60 min. € 49,95
Een heerlijke lichaamsbehandeling met diverse ontspannende aspecten. De Lomi Lomi massage is een lichaamsmassage die wordt uitgevoerd met het zachte gedeelte van de onderarmen. Deze massage activeert het lymfesysteem, stimuleert de bloedsomloop en laat stress en spanningen verdwijnen.
De behandeling bestaat uit:
Geurreis – voetenbad – rug scrubbehandeling – Lomi Lomi lichaamsmassage – Voedende body olie
Siwa Feelings ±60 min. € 49.95
Een ontspannende lichaamsbehandeling waarbij het lichaam wordt gescrubt en verpakt in een kruidenpakking. Deze pakking vermindert pijn, maakt blokkades los en zorgt voor gehele ontspanning. Tijdens het intrekken van de pakking kunt u genieten van een heerlijke massage van de benen met de warme Cocooning Candles.
De behandeling bestaat uit:
Geurreis – voetenbad – rug scrub behandeling – kruidenpakking – Cocooning Candle massage van de benen – voedende body olie
 Himalaya Feelings ±60 min. € 49,95
Een unieke behandeling met heerlijke warme kruidenbundels. Uw hele lichaam wordt afwisselend gemasseerd door middel van manuele massage en met de warme kruidenbundels. Dankzij de intensieve werking van de warme kruidenbundels dringt de warmte diep door in de spieren en verlicht spanningen. Deze massage heeft tevens een licht scrubbend effect.
De behandeling bestaat uit:
Geurreis – voetenbad – manuele lichaamsmassage – lichaamsmassage met warme kruidenbundels – voedende body olie