Wimperextensions

Wimperextensions zijn individuele, semipermanente synthetische wimperharen die één voor één bevestigd worden op de eigen natuurlijke wimpers. Hierdoor worden er lange, donkere en voller ogende wimpers verkregen. De levensduur/ houdbaarheid van de aangebrachte wimperextensions is 5 tot 8 weken, afhankelijk van de eigen natuurlijke wimpergroei- cyclus en hoe de wimpers worde verzorgd en aangebracht.
Wimperextensions zijn perfect om dagelijks te dragen maar zeker ook voor speciale gelegenheden. Met de juiste zorg en regelmatig een goed uitgevoerde touch up behandeling kunnen ze lange tijd worden gedragen. Normaal gesproken valt een natuurlijke wimperhaar na circa 45 tot 90 dagen uit en wordt meteen vervangen door een nieuwe wimperhaar. Daarom is het belangrijk om een touch up behandeling uit te voeren, hierbij de leegtes op te vullen en nieuw doorgekomen wimperharen te voorzien van een wimperextensions. Dit opvullen moet ongeveer na 3 tot 4 weken gedaan worden, hoewel dit per persoon iets verschillend kan zijn. De natuurlijke wimpercyclus en de zorg die aan de wimpers wordt besteed hebben effect op de hechtingsduur van de wimperextensions.
Schoonheidssalon Diane Rorije werkt met topkwaliteit mink wimperextensions van het merk Blink. Blink is marktleider op het gebied van wimperextensions. Deze wimperextensions zijn gemaakt van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal. Deze extensions worden vervolgens bevestigd aan je eigen wimperhaartjes. De extensions voel je niet zitten, zien er natuurlijk uit en het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor je eigen wimpers dankzij de “haartje voor haartje methode” die bij Schoonheidssalon Diane Rorije wordt toegepast.
Prijzen wimperextensions:
Nieuwe set wimperextensions € 69.95
Touch up behandeling na 3 weken € 29,50
Touch up behandeling na 4 weken € 37,00