Met huidverbetering ga je een stap verder dan met huidverzorging. Tijdens een huidverbeterende behandeling worden de diepere lagen van de opperhuid bereikt om de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor ontstaat vernieuwing waardoor diverse huidproblemen opgelost kunnen worden en verjonging van de huid ontstaat.

De producten en behandelingen van Cenzaa Sensations vallen onder huidverbetering. Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, verjonging,gezondheid en  onvergetelijke geursensaties. De behandelingen van Cenzaa zijn een combinatie van Wellness en huidverbetering wat zorgt voor een ultiem resultaat.

Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen. Alle producten bevatten een hoog percentage aan pure werkstoffen. Dit resulteert in ultieme huidverbetering. De producten van Cenzaa bevatten alleen maar plantaardige ingrediënten met traditionele werkstoffen. De producten bevatten verder GEEN parabenen of minerale oliën.

Bij Schoonheidsalon Diane Rorije kunt u terecht voor diverse huidverbeterings- behandelingen en producten van Cenzaa Sensations. Meer informatie hierover vindt u bij behandelingen.