IMG_5004DianeKrantBij schoonheids- & Pedicuresalon Diane Rorije kunt u ook terecht voor een volledige pedicure behandeling. Denk hierbij aan het knippen van de nagels, verwijderen van likdoorns, verwijderen/ verzorgen van kloven, drukvrij leggen van een ingroeiende teennagel en diverse andere voetproblemen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een mooie french manicure of juist een spetterend kleurtje op de teennagels.

Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

Nagelreparatie met LCN Wilde- Pedique Silver Plus

Heeft u last van schimmel, hoornnagels of zijn uw nagels deels afgebroken en/of dusdanig aangetast dat er geen normale gezonde teennagel zichtbaar is? Dit kan effectief aangepakt worden dankzij de Wilde Pedique silver plus van LCN. Het geeft fantastische resultaten zodat het de aangetaste nagels weer natuurlijk laat uitzien.

Met LCN WILDE-PEDIQUE silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN WILDE-PEDIQUE silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN WILDE-PEDIQUE silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

De speciaal ontwikkelde flexibele gel kan ook bij schimmelnagels wordentoegepast mede dankzij de kiemdodende werkstof in het product. De gel bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische (schimmelwerend) component Piroctone Olamine en anti-bacterieel component zilver.

 

lcn wilde pediquw